..

16 Ekim 2012 Salı

Yemekleriniz Sağlıklı, Peki ya Yemek Takımınız?







Sağlıklı yemekler pişirmek için malzemeleri özenle seçiyor, pişirme tekniğinize dikkat ediyor ve sevdiklerinize en iyisini sunmaya çalışıyorsunuz. Peki yemek takımınız ne kadar sağlıklı?

Günümüzde pek çok marka, üretim maliyetlerini azaltmak için insan sağlığını tehdit eden ham madde kullanımına başvuruyor. Normal şartlarda 1200 derecede sabitlenen desen ve sırlar, içerisine ağır metaller karıştırılarak 800 derecede sabitlenebiliyor. Bu şekilde enerjiden tasarruf edilirken, insan sağlığı ikinci plana atılıyor. Üretimde kullanılan ağır metaller zamanla eriyerek yemeklere karışıyor ve vücutta birikerek damar tıkanıklığından kalp krizine kadar ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor.

Bernardo’da ise yemek takımları kesinlikle insan sağlığına zararlı ham maddeler içermiyor. Tüm üretim süreçlerinde insan sağlığına asla zarar vermeyen, güvenlik sertifikalı ham maddeler kullanıyor. Avrupa standartlarına uygun ve Tarım Bakanlığı’ndan onaylı ürünler ile Bernardo ailenizin sağlığını önemsiyor.

Kırılırsa üzülmeyin, hemen Bernardo’ya gelin!

Çok sevdiğiniz yemek takımınızın bir parçasını kırdınız ya da misafirinizin yaramaz oğlu tabağını yanlışlıkla yere düşürdü. Üzülmenize gerek yok. Çünkü Bernardo’da 12 kişilik yemek takımları 5 yıl, 6 kişilik yemek takımları 2 yıl parça tedariği garantisiyle satılıyor. Yemek takımınızın kırılan parçaları Bernardo tarafından tedarik ediliyor.

Üstelik yemek takımınızın parça sayısını artırmak için daha fazla kullandığınız kayık tabak, servis ya da tatlı tabağı gibi parçaları da Bernardo’dan istediğiniz adette ek olarak satın alabilirsiniz.

Fikrinizi değiştirirseniz yemek takımınızı da değiştirebilirsiniz!

Bernardo’dan satın aldığınız yemek takımını, ambalajını açmadığınız sürece 5 yıl içerisinde başka bir model ile değiştirebilirsiniz. Böylece değişen trendler ya da zevklerinize uygun şık sofralar yaratabilirsiniz.

Sigortalı kargo servisi!

Bernardo.com.tr’den ya da Bernardo mağazalarından satın aldığınız yemek takımı kargo ile adresinize teslim edilirken hasar görürse, Bernardo ürününüzü hemen yenisi ile değiştiriyor.

Siz de gönül rahatlığı ile bernardo.com.tr’den alışveriş yapabilir veya mağazalarımızdan satın aldığınız ürünlerin evinize gönderilmesini talep edebilirsiniz.

Bernardo'yu Facebook'ta takip edin, yeniliklerden ilk siz haberdar olun : https://www.facebook.com/bernardosofratasarimuzmani

Bir bumads advertorial içeriğidir.