..

21 Mayıs 2012 Pazartesi

Yemek Bloğunuzla Artık Para Kazanın...

Yemekgurmesi.com sitesi tarafından düzenlenen ve genelekselleşecek olan bir yarışma duyurusu yapmak istiyorum sizlere. Burası bir yemek sitesi ve blok sahipleri katılabiliyor. Yarışmayı kısaca özetleyecek olursak:
  • Bir tarif hazırlıyacaksınız. Tatlı, tuzlu, hamurişi, vs her türlü kategoride olabilir bu. Fakat bunu henüz bloğunuzda yayınlamadan, bu siteye göndereceksiniz. Gelen tarif sayısı 50 olunca, size mail gelecek ve buradan tarifiniz, gerek kendi imkanlarınızla, gerekse beğenenler tarafından paylaşılacak. En çok paylaşılan tarif 100, ikincisi,65, üçüncüsü ise 35 türk lirası kazanacak.
  • Bu yarışma her ay geleneksel olarak yapılacak. Adil olmasına özellikle  itina gösteriliyor. Yoksa İlk tarifi gönderen kişi, kazanırken, son tarifi gönderen kişi dezavantajlı olacak. Bu sorunu ortadan kaldırmak için site sahibi, hepsini toplayıp, aynı anda yayınlamayı uygun görmüş, bence iyi de etmiş.
  • Tarifiniz, yüzlerce kişiye ulaşabilecek. Ve ayrıca siz de ev mutfak harçlığınızı kazanmış olacaksınız. Tarif Yemekgurmesi 'nde yayınlandıktan sonra, sizler de bloğunuzda yayınlayabilirsiniz.
  • Siz, binlerce takipçisi, yüzlerce izleyicisi olan yemek bloğu sahipleri, siz,-Ben çok kişiye ulaşabilirim" diyen yazarlar. Her ay düzenlenecek olan bu yarışmada neden sizin tarifiniz kazanmasın ki? 
Benim tarifim hazır bile, Çok paylaşan kazansın :)
Eğer katılmak isterseniz, ayrıntılı bilgi ve şartlar için yemekgurmesi.com 'u ziyaret edin.
Ayrıca anasayfamda, sağda yer alan duyuruyu da tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunu bloğunuzda duyurmak ve katılımını 50 ve daha yukarılara ulaştırmak sizin elinizde. Bu tür yarışmalar çoğalsin ki, bizler de emeklerimizin karşılığını biraz olsun alalım öyle değil mi?